Corona

Voor de veiligheid van iedereen dienen de volgende maatregelen gevolgd te worden.

Honden: 

De masseur draagt ten allen tijde een masker zolang zij in de woning verblijft. Indien de hond agressief zou reageren op het masker kan er gekozen worden om de hond buiten te masseren bij droog weer. De handen worden voor en na de massage grondig gewassen en de massagemat grondig ontsmet na ieder gebruik . De eigenaar dient zelf een laken of deken te voorzien om over de massagemat te leggen. Tijdens de massage mag er geen persoon of  loslopend huisdier in de ruimte aanwezig zijn. Indien dit toch nodig is, dient deze persoon een masker te dragen en op min 2 meter afstand te blijven van de masseur.

Paarden/ezels:

Bij voorkeur worden de paarden buiten gemasseerd. Indien in de stal zal de masseur een masker dragen . De eigenaar blijft op een afstand van ten minste 3 m. Indien de eigenaar dichter moet blijven dienen masseur en eigenaar een masker te dragen. Indien het paard moet overgedragen worden voor of na de massage dienen beiden eveneens een masker te dragen. De handen van beiden worden ook voor en na de massage grondig gewassen.

Mensen:

De masseur en klant dienen een masker te dragen. De klant dient een eigen masker te voorzien. Gezichtsmassages worden beperkt zodanig dat het masker zoveel mogelijk kan opblijven. De klant en masseur dienen de handen te wassen net voor de behandeling. Indien de klant dit wenst zal de masseur handschoenen dragen.  De klant is ook ten allen tijde vrij om te kiezen voor een massage over de kledij of om een eigen handdoek te voorzien.
Bij de klant thuis mag geen andere persoon of loslopend huisdier in de kamer aanwezig zijn zolang de masseur in de woning is.

Indien u of één van uw huisgenoten  symptomen vertoont zoals koorts, hoesten,enz. gelieve dan contact met mij op te nemen zodat we de sessie minimum 2 weken kunnen verplaatsen. Hetzelfde geldt uiteraard voor mij.

Betaling:

Betaling liefst elektronisch via payconiq of vooraf via overschrijving. Indien dit niet mogelijk is kan er uiteraard ook cash betaald worden (indien mogelijk gepast).